Visuel Forretningsplan

Fang dine ideer, drømme, visioner og planer med billeder, Post It´s og tegninger

-og skab din virksomheds forretningsplan på en kreativ måde…

  • Drømmer du om at starte en virksomhed?
  • Synes du, at det at skrive en forretningsplan er en uoverskuelig akademisk opgave?
  • Leder du efter en sjov og spændende måde at skabe din forretningsplan på?

Visuel forretningsplan giver dig mulighed for at holde fast i passionen, mens du skaber din forretningsplan.

Denne enestående arbejdsbog gør det lettere og sjovere at beskrive din nye virksomhed. Ved hjælp af tekst og grafiske skabeloner føres du igennem en udforskende læringsproces omkring din virksomhedsdrøm. Den færdigt udfyldte arbejdsbog giver dig en spændende og gennemarbejdet præsentation af din nye virksomhed.

Visuel Forretningsplan er en indbydende arbejdsbog, hvor du arbejder din forretningsidé igennem ved at skrive stikord, lave collager og tegne, ja selv budgetterne arbejder du utraditionelt med i denne bog. Skabelonerne vil føre dig igennem en proces, hvor du udforsker alle de aspekter, der skal overvejes, når du starter egen virksomhed.

Bogens størrelse og muligheden for at arbejde med sine hænder med collager og tegninger er et helt bevidst valg. Dette aktiverer den kreative højre side af hjernen og giver dig derved mulighed for, at du får et bredere perspektiv på din virksomhed

God fornøjelse med at realisere din drøm, jeg ønsker dig lykke på vejen! Marina Mana Petersen

Bogen er A3 størrelse med spiralryg i lækkert print og 42 sider. Pris 189 kr.

Bogen fås på dansk og engelsk og fungerer ideelt som workshopmateriale. Er du underviser du tilkøbe et dagkursus, hvor du får en udførlig undervisermanual med. Bestil bog eller kurser her

Prøv at arbejde med et enkelt opslag her:

Det skal min virksomhed udtrykke – VBP_onepager_DK

Emotional SWOT – VBP_engMFb_v2 copy

Anbefalinger:

“Det kan være sjovt og motiverende at lave sin virksomheds forretningsplan. Sådan var det at arbejde med bogen “Visuel Forretningsplan”, hvor iværksættere kan udtrykke sig med både hjerte og forstand. Jeg oplevede, at det var lettere at beskrive idéer og mål sammenlignet med en almindelig skriveproces. Det tager tid at udfylde skabelonerne, som ved en almindelig plan, men det er som sagt en hel del sjovere at formidle med farver, billeder, tegninger og skrift.”

– Iværksætter cand.comm. Elisabeth Kolerus Vind, Skab Dig Bare

“Kan varmt anbefale materialet, som inspirerer til at arbejde konkret, målrettet og konstruktivt, men samtidig giver plads til at udvikle ideer samt energi til at forfølge faglige visioner.”

-iværksætter Anne Marie Marquardsen , Den Gode Daginstitution