Foredrag

Bliv netværksguldgraver

 evt. krydret med speednetworkning, peptalk eller netværksbingo

Vil du sætte energien i vejret til dit arrangement og give deltagerne mere appetit på netværk mulighed for at få styrket deres relationer? Prøv dette interaktive netværksarrangement med inspirerende peptalk.

Netværk! Hvordan gør man egentlig?

Er det nok at tilmelde sig et netværk – og så kommer inspiration og ny viden bare flydende? Eller kræver det mere? Hvad kan du selv gøre for at få et godt udbytte? Hvilken type netværker er du?

Netværksekspert Marina Hjørdie fortæller og demonstrerer via øvelser. Både hvordan vi kan få noget ud af dette ledernetværk, men også hvordan vi hver især kan blive bedre til at indgå i alle de mange andre netværk, vi bevæger os i. 

60 min. netværkspeptalk baseret på Marina Hjørdie´s 2 bøger om netværk og networking med efterfølgende facilitering af en interaktiv proces som fx speednetworking eller netværksbingo.

Særlige velegnet til større arrangementer med mere end 25 deltagere. Fx konferencer, seminarer, Partner-events, sociale firmaarrangementer o. lign. Få en skræddersyet proces til lige netop dit arrangement.

Varighed 1-3 timer

 

Kundeudtalelse

“I forbindelse med udvikling af Jobcenter Slagelses Partnerskabsnetværket havde vi hyret Marina Hjørdie til at holde oplæg om netværkskompetencer og til at styre et netværksmøde med netværksøvelse og cafédialog. Inden selve netværksmødet brugte vi noget tid på at afstemme forventninger med Marina og på at blive klogere på vores netværks livscyklus og potentiale.

Det har været en stor gevinst for vores arbejde med netværket at have Marina som sparringspartner og facilitator. Hun formåede at få os til at tænke ud af boksen og finde ny energi og inspiration til at bringe vores netværk til et højere niveau. Hun var også god til at få os til at forstå dynamikken i netværket, og til at få os til at holde fokus på det der fungerer.

På selve netværksmødet havde hun et oplæg, som gav deltagerne viden om,hvad man selv kan gøre for at blive endnu bedre til at netværke, og hun styrede en proces, hvor alle deltagerne fik talt med hinanden. Alle fik noget med hjem, de kunne bruge fremadrettet i netværkssammenhænge og tilbagemeldingerne har været rigtig gode.

Marina har en tyngde i sin viden og er god til at formidle, så alle kan følge med. Hun er en meget udadvendt og behagelig samarbejdspartner.

Marina Hjørdie levede til fulde op til vores forventninger, og vi vil gerne give hende vores bedste anbefalinger.”

Anne Schacht-Petersen

Center for Arbejdsmarked og Integration
Afdelingen for Virksomhedsservice

 

Netværker – find din personlige stil

– Er du pindsvin, høne eller høg?

Foredragsholder Marina Hjørdie

Et tankevækkende og humoristisk foredrag baseret på de sjove og unikke netværksarketyper udviklet til bogen “Løven og Margueritruten – find din netværksstil”. Her gøres op med den ofte ensporede og for mange grænseoverskridende business networking og der gives forfriskende bud på en masse alternative måder at netværke på, som understøtter personligheden.

Bliv skubbet ud over kanten som netværker – på den fede måde! Find ud af om du er netværksløve eller sommerfugl og få gode råd og anvisninger til at netværke. Du får en masse indsigt i dig selv – som menneske, som dyr og som netværker!

Mød de unikke netværksarketyper

Høgen – den målrettede netværker
Sommerfuglen – den intuitive netværker
Muldvarpen – netværkeren der er blind for sit eget potentiale
Hønen – den omsorgsfulde netværker
Krokodillen – den grådige netværker
Løven – den karismatiske netværker

Varighed: Kan tilpasses fra 1-2 timer inkl. dialog og evt. netværksøvelser

 

Kundeudtalelse: 
– “Vi valgte at bruge Marina Hjørdie til vores netværksmøde, idet vi havde en god mavefornemmelse omkring hendes person og kvalifikationer. Dette blev til fulde indfriet, idet Marina er en dygtig og passioneret oplægsholder. Det stråler ud af hende, at hun lever og ånder for netværk på alle niveauer, og denne begejstring giver hun videre til sine tilhører.”

-Eva Margareta Jaffke
Udviklingsafdelingen, Lemvig Kommune