Find din netværksstil

Bliv en dygtig netværker!

Vil du styrke din karriere, er du jobsøgende eller selvstændig?

Vil du vide, hvordan du får succes med at skabe et stærkt forretningsnetværk?

På dette kursus får du hjælp til at skabe en netværksstrategi, der passer præcis til din personlighed, hvad enten du er introvert eller ekstrovert. 

Evnen til at skabe netværk har aldrig har været vigtigere. Jo dygtigere du er til at skabe og pleje relationer, jo nemmere er det at skabe karrieremuligheder, finde nye jobs, opbygge en virksomhed og kunne håndtere alle de andre netværksrelationer vi er en del af i samfundet. Kommunikationsteknologiens indtog har ændret vores måder at arbejde på, vi arbejder idag meget mere projektorienteret og på tværs af geografi, kulturer og lande. Vi skifter også jobs langt oftere og samtidig er skilsmissefamilier blevet den nye norm. Dvs. at vi i dagligdagen har rigtig mange relationer vi skal forholde os til, omfanget af relationer har simpelthen aldrig været større!

Al netværksarbejde baserer sig på bevidst at opbygge tillid og styrke relationerne.

Kom til netværker-workshoppen og få værktøjer og viden til at træde i karakter som netværker!

Du får:

  • Netværkskompetencer
  • Spændende cases om dygtige netværkere og tips om deres værktøjer
  • Indsigt i din egen netværksarketype
  • Kortlægning af dit netværk
  • En konkret handlingsplan til opbygning af dit forretningsnetværk
  • E-bogen Find din netværksstil”
  • Visuelt kursusmateriale, som fører dig sikkert igennem processen

Lær af en netværksekspert

Marina Mana Petersen er en uhøjtidelig, vidende og underholdende underviser. Arbejdsformen veksler mellem oplæg, dialog, øvelser og praktik. Marina er forfatter til to bøger om netværk og har arbejdet med netværk i mere end 15 år og har stor erfaring i facilitering og organisering af netværk og med at hjælpe folk med at finde og udvikle deres egen individuelle netværksstil og strategi.

TILMELDING  

Kurset tilbydes pt kun til grupper på min. 8 personer og kan tilbydes som dagskursus, 2 workshopdage af 4 timer eller i anden form. Kontakt Marina Mana Petersen på marina@hjordie.dk  eller 2978 1230 for nærmere aftale.