Find din netværksstil

Løven og Margueritruten – find din netværksstil

Her kan du få inspiration og værktøjer til at få nytte af dit netværk.  Find din egen netværksarketype og bliv inspireret af dygtige netværkere til at finde din helt egen netværksstil.

Download bogen gratis her!

Bogen indeholder essays af:
Pernille Aalund , Martin Thorborg, Karen-Marie Lillelund, Soulaima Gourani, Pia Skovsgaard, Mette Rix , Susanne Öngör, Tina Post Aagaard,Tini Owild, Iben Rindom og Charlotte Alexandra Petersen

og faglige indlæg af:

Britta Ankerstjerne, Mia Hesselberg-Thomsen og Gitte Flege, Henrik Christensen, Carsten Agerlin, Marina Hjørdie, Susan Binau og Thomas Christensen

Selve skabelsesprocessen af bogen har været én lang demonstration af gavmildhed og synkronicitet – som sjovt nok også er bogens hovedbudskaber! Vi aktiverede vores netværk og skabte en bog baseret på frivilligt arbejde af en meget høj kvalitet. Vi kan bekræfte, at hvis man aktiverer sit netværk og beder om hjælp, så kan processen være langt hurtigere og mere effektiv, end man tror det muligt!

Bogen er udgivet på forlaget CeoNeo, 161 sider.

Happy networking!

Marina Hjørdie, Susan Binau og Thomas Christensen

Anmeldelser

“En spændende og meget lærerig bog om vigtigheden af at netværke. Bogen er fuld af indsigt, værktøjer og gode historier fra mennesker som mestrer disciplinen. Jeg lever af at netværke og mener det er vigtigere end nogensinde. Det at kunne skabe nye relationer, dyrke dem vi har – og håndtere kunsten at få 2+2 til at give 5 handler om langt mere end blot værktøjer – det er et mindset. ” Løven og Margueriteruten” kan kun anbefales som en fantastisk inspirationskilde til kunsten at netværke”.
-Nicolai Molke Leth

“Hvor er det herligt og berigende – for engang skyld – som topleder at

læse en bog, man rent faktisk med det samme kan bruge i ens daglige ledelsesarbejde. Jeg har selv i en del år aktivt og systematisk dyrket mit netværk for både at øge egen samt markedsværdien af den forretning jeg står i spidsen for – og jeg har for længst accepteret vigtigheden af og præmisserne for at netværke. Denne velargumenterede bog, der teoretisk og struktureret gennemgår profiler og tilgange til netværk, er et bevis for at det at mestre at netværke som ledelsesdisciplin er en af de vigtigste (og muligvis sværeste) ledelsesdiscipliner af alle.”
– Maria Sennels, Adm. direktør Burson-Marsteller