Bliv din egen Boss

 Verdens første forretningsplan til børn og unge

Download den gratis! Bogen fås på dansk og engelsk og er målrettet til de 10-14 årige, grundskolens mellemtrin.

Bliv din egen Boss i ung alder! Marina Hjørdie har udviklet en forretningsplan i børnehøjde til Fonden for Entreprenørskab, som nu lancerer verdens første forretningsplan til børn og unge, der drømmer om at blive iværksættere.

Ligetil og i børnehøjde!
Bliv din egen Boss er et let tilgængeligt arbejdshæfte, der skal gøre det nemmere for børn og unge at handle på deres gode idéer. I hæftet gives en introduktion til de grundlæggende redskaber som traditionelt bruges indenfor iværksætteri. Med helt enkle værktøjer bliver skolebørn og unge med iværksætterambitioner klædt på til her,  at skabe deres allerførste forretningsplan på en sjov og legende måde.

Bliv dig egen Boss er en visuel og kreativ forretningsplan, hvor børnene både skal klippe-klistre, tegne og tage billeder, mens de bliver klogere på deres forretningsidé og lærer grundlæggende forretningsforståelse.

”Bliv din egen Boss er et ideelt undervisningsredskab til børn og unge på mellemtrinnet. Det er let redskab for børn og unge at arbejde med og en mulighed for, at få nogle tanker ned på papir. Måske fører det til en reel forretning, måske ikke. Det vigtigste er at de bliver bevidste om, at de kan handle på deres gode idéer. Vi ved, at iværksættere der har haft mulighed for at øve sig, stifter mere levedygtige virksomheder. Jo tidligere de begynder, des bedre. Samfundet er afhængigt af, at flere forfølger deres idéer og skaber nye løsninger, produkter og ydelser – og nye arbejdspladser,” siger Sine Larsen, kampagnechef på Global Entrepreneurship Week Denmark.

Bliv din egen Boss kan downloades gratis her: bliv-din-egen-boss

Be your own Boss kan downloades gratis her:  Visual_businessplan_spreads copy

Undervisere kan tilkøbe dagskursus i iværksætterundervisning incl. undervisningsmanual på dansk og engelsk kontakt venligst Marina Hjørdie her for nærmere info