Intuitiv sanselig strategi

Jeg sidder den første dag i det nye år, lukker øjnene og smager mig frem….hvor skal jeg hen med min virksomhed? mærker på hvad vil jeg opnå…føler teksturen i hvem vil jeg samarbejde med… fornemmer duften i hvem vil jeg arbejde for… Jeg arbejder med intuitiv sanselig strategi!

ja, ja jeg ved det….mange vil sige at intuitiv strategi er en selvmodsigelse, at man ikke både kan være intuitiv og strategisk på samme tid. Med intuitionen følger du dit hjerte og strategien har jo tradition for at følge hjernen og logikken…og et logisk hjerte, det ved vi alle ikke holder…eller?

Jo!…det mener jeg! Tiden er inde til at lade hjerte og hjerne gå hånd i hånd, for det er vejen frem til et sundere, mere bæredygtigt og glædesfyldt liv, som kan få hjertet til at danse. 

Hvis du vil have dit liv til at danse, må du begynde at sanse hvad dit kloge hjerte allerede ved og altid fortæller dig….du har måske bare ikke hørt det før, fordi ingen har lært dig hjertets sprog at kende. 

Så hvis du sidder i disse første jomfruelige dage i 2020 og overvejer at dreje ned af spændende sideveje, rette kursen op eller slet og ret tage hovedspring ind i et helt nyt saftigt liv….Ja, så prøv lige at sanse din strategi og mærk efter hvad den fortæller dig, du vil måske blive overrasket over hvor meget dit hjerte allerede ved!

Tænk over, hvor du ønsker at komme hen i dit liv, prøv at liste 3 veje hen til målet…mediter lidt eller tag et par dybe indåndinger og bliv rolig indeni. Mærk nu en vej af gangen….og smag på den! Bogstaveligt, hvad smager den af…mærk hvad dine sanser fortæller dig…er det vanilie, pebermynte, bitter , sød, en skarp smag, behagelig eller? Spørg dig selv, hvad du forbinder disse smage med…hjertet taler i metaforer og du skal nu til at blive bevidst om dit hemmelige hjertesprog, husk at det er DINE metaforer, så ingen anden end dig kan tolke dig frem i dit hjertes beskeder.

Hvis du vil udforske din intuition skal du ind i kroppen og bruge din forestillingskraft, dine sanser viser dig vejen og sjovt nok vil de ikke altid vise det samme som dine følelser og som din logik vil fortælle dig. At møde din intuition kræver at du gør sindet roligt, lytter til dine sanser og overgiver dig til muligheden om at din krop kan vise dig vejen.

…så øv dig og bliv bekendt med, at der findes et andet sprog og andre veje end dem vi er programmerede til at følge … udforsk din fantasi på en ny måde; …prøv at dufte til en samarbejdspartner (altså i fantasien), læne dig ind i en forretningsmulighed, mærke hvilken vej der får dine skuldre til at falde eller din hals til at snøre sig sammen, lytte ind i materialevalgene, mærke teksturen på forskellige indtjeningsmuligheder. Skriv dine indsigter ned og du har taget de første skridt til at lytte til dit hjerte!

Når du bliver modig nok til også at følge hjertes intuitive anvisninger, har du taget første skridt i retningen mod at blive en intuitiv strategisk iværksætter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s